Het Gezicht & Gedachte van Creatief Tijssen


Hi Allemaal, ik ben Manon Tijssen van Creatief Tijssen! 

 

Glimlach voor iedereen!  

Maar dan ook echt iedereen! Een herinnering, een opmaat gemaakte creatie, bedankje of cadeautje.

Uniek, Persoonlijk & Bijzonder.

  

Ooit in 2008 begon ik met sieraden maken voor mijzelf. Ik kon nooit slagen in de winkel. Dan was die te zwaar, dan weer te groot of te klein of juist net niet wat ik zocht. Het was een zoektocht naar kan ik dit zelf?

  

Sieraden zijn ook erg belangrijk voor mensen omdat het een symbolische of emotionele waarde heeft. Ze zijn vaak blijvend en hebben een verhaal, een herinnering die erbij hoort. Dat kan komen doordat het sieraad te maken heeft met een huwelijk, geboorte van je kind, behalen van een diploma of een ander moment dat voor jou van waarde heeft. Welke ook veel voorkomt is een familiestuk of erfstuk. Daarnaast kan de emotionele waarde van je sieraad ook te maken hebben met de persoon van wie je het hebt gekregen. Sieraden zijn daarom ook het ultieme cadeau om aan je geliefden te geven. 

Mijn doel was dat ik met mijn hyper gevoelige lichaam het lastig vond om het juiste sieraad te vinden. Dit is inmiddels gelukt en uitgebreid in de tussentijd van hele collectie naar op dit moment kleine voorraad sieraden online & in de studio,  mooie reparties & unieke opmaat gemaakte sieraden maak. Ook zal ik af en toe een leuke collectie er tussendoor doen, maar dat komt dan vooral voort uit de trend, vraag en dan dus aanbod! Kom gerust langs in de studio er is altijd wel een mooie items voor jou op voorraad of samen te stellen.

  

Alle sieraden die ik maak, maak ik met alle liefde,  duurzame materialen en luister ik graag naar de wens & je verlangens. Het is Uniek, en heeft een EIGEN identiteit en daar wordt ik  blij van  jij ook?

 

Daarnaast is het mogelijk om in de studio een eigen armband/ketting creatie te maken. We maken dan gebruik van de kralenkast en zoeken daar allemaal moois uit om vervolgens aan de slag te gaan. Is het een workshop? Nee het is gezellig samen iets moois creëren en ik help je daarbij de juiste techniek te gebruiken indien nodig. Deze mooie manier van samen zijn is voor iedereen en wensen zijn te bespreken zodat ik er voor kan zorgen dat de juiste materialen en kleuren aanwezig zijn. 

 

Sinds juni 2020 woon ik in Langeraar en ben ik ook met andere mooie ontwikkelingen bezig onder Creatief Tijssen met het merk 'T&M'.

Onder dit merk maken we mooie Boomstamtafels & krukken uit voorraad maar ook op maat voor jou.

Ook maken we van Barrels/Olievaten prachtige plantenbakken, tafels & vuurtonnen.

Door deze ontwikkelingen zijn er meer mogelijkheden gekomen en doordoor is het aanbieden van woonaccessoires, vintage en opgeknapte meubeltjes ook mogelijk geworden.

 

onze Passie! Boomstamtafels, Sieraden en Interieur items die ons aanspreken zullen in de studio aanwezig zijn. Maatwerk is op aanvraag. Dat betekend levertijd maar dat maakt het product alleen maar mooier!

 

Meer uitleg hierover zie pagina: T&M

 

Ben je nieuwsgierig geworden?

Kom dan eens een kijkje nemen op de site, Instagram/facebook of in de studio!

 

www.creatieftijssen.nl / info@creatieftijssen.nl 

Facebook – Creatief Tijssen 

Instagram - creatieftijssen