Home » Maand-Set Actie

Maand Set Actie's

Hoe leuk!!! Elke maand een Actie Set zolang de voorraad strekt, hoe leuk is dat

Uitverkocht

Maand Set December met een extra schuiver Kado!

€ 52,70 € 29,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Maand Set December met een extra schuiver Kado!

€ 52,70 € 29,95

De December set ! Helemaal op de feestdagen maar neutraal zodat je hem zelf kan uitbreiden en aanvullen, Hoe leuk!!

Deze set heeft deze maand een gratis schuiver kado, laat je verrassen, het zal je niet teleurstellen.

 

1) Zilver/Wit leer 8mm, dubbel met twee schuivers. 1 schuiver is glitter/beige/gold plat en 1 is een zwarte mandela plat mat een prachtige combinatie die zowel samen, los en uit te breiden is met andere schuivers.

 

2) Glas kraal 6mm Glim grey/black met een Crystel glas bedel en een kleine 'Tijssen' rvs bedel. 

 

3) Glas kraal 6mm doorzichtig met een DQ ster bedel.

Deze set kan overal bij gedragen worden, maar ook los gecombineerd worden. Ik wordt er blij van!

Op=Op

 

Doe jij deze set jezelf of een ander kado? Kerst, verjaardag of iets anders? Laat het mij weten zodat de set in style wordt ingepakt.

Geleverd in een sieradendoosje.

Uitverkocht

November Maand set - Beautiful Fall

€ 51,70 € 32,50
Uitverkocht
Uitverkocht

November Maand set - Beautiful Fall

€ 51,70 € 32,50

Deze prachtige najaars set is echt een musthave en uit te breiden met alles wat jij mooi vind!

 

1) Cangac leer 8mm, dubbel met twee schuivers. 1 schuiver is grey/brown/gold plat en 1 is een witte glitter schuiver bol. een prachtige combinatie die zowel samen, los en uit te breiden is met andere schuivers.

 

2) Natuursteen Grey / Brown mix met DQ bali spacer in 6mm kralen met een 'Tijssen'bedel.

 

3) Natuursteen Jade Dark Nature Brown met RVS kralen in 6mm

Deze set is zo mooi voor het najaar en draagt daarom de 'Beautiful Fall'

 

Doe jij deze set jezelf of een ander kado?

Wordt netjes geleverd in een sieradendoosje en wordt mooi ingepakt.

Uitverkocht

Oktober Maand set - Paars met een tikkie roze

€ 37,80 € 21,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Oktober Maand set - Paars met een tikkie roze

€ 37,80 € 21,50

Deze Maand set is gebaseerd op een kleur die we veel gaan zien in de herfst en er waren vragen en surgesties voor deze kleur bij mij binnen gekomen. Hier is hij dan!

 

De maand set Oktober bestaat uit 3 armbanden:

1) Paars leer 15mm, met een reptiel structuur. Er zitten twee schuivers bij beide plat, die je tegelijk maar ook apart erop kan doen. 1 schuiver is een mandela héél licht wit/roze/beige en 1 schuiver is een matte paarse kleur. 

2) Is een paarse metallic 6mm glaskraal met een rvs slotje en label

3) Is een Facet glas kraal in de vorm ovaal met de afmeting 8mm in de kleur licht roze

De kleur is echt een mooie warme kleur. Alle armbanden zijn apart te dragen en uit te breiden met andere armbanden en schuivers. De set laat je stalen!

Doe je hem kado, dan kan ik er een kaartje bij doen met daarop jou tekst en kan die direct worden verzonden.

 

Wordt geleverd in een sieradendoosje

Deze mooie nazomer set bestaat uit 2 armbanden en een ketting en is eindeloos te combineren.

 

1) Wit Leren band 15mm met daaraan een wit/beige schuiver 20mm, die kun je verwisselen met een andere naar keuze zodat de armband altijd passend is bij je outfit. 

 

2) De armand is gemaakt met 4mm leger groene glaskraaltjes en heeft een sterretje als bedel. De armband is voorzien van een rvs (stainless steel) slotje.

 

3) Is een hanger van Unakiet. Unakiet is een natuursteenhanger en zijn allemaal anders van kleur en vorm omdat het een natuurproduct is. In de foto's zie je een aantal voorbeelden. Is het geen plaatje. De ketting wordt voorzien van een bolletjes ketting van 60cm en is van rvs (stainlees steel). Blijft mooi! De ketting is naar eigenwens nog eventueel in te korten zodat je er een korte ketting van kan maken. Dit kun je heel makkelijk zelf thuis doen.

 

Unakiet betekenis:

Unakiet is een aardende steen. Het is een steen die de geest sterkt en inzichtgevend is in de oorzaken van problemen. Ook heeft Unakiet een positieve invloed op de geslachtsorganen. Unakiet is ook een fijne beschermende steen en absorbeert elektromagnetische straling.

 

De set wordt netjes verpakt en als je deze cadeau doet dan krijg je er een kaartje bij om een zelf te schrijven. Wil je dat ik hem als verrassing opstuur. Geen probleem. Laat dan bij het opmerkingen veld weten wat er de tekst is voor op het kaartje.

Uitverkocht

Augustus Maand set, Zomerse Blauw/Turquoise/Wit

€ 32,75 € 19,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Augustus Maand set, Zomerse Blauw/Turquoise/Wit

€ 32,75 € 19,95

Deze mooie zomerse set bestaat uit 3 armbanden:

1) Wit leer 8mm, enkel met twee schuivers. 1 schuiver is geribbeld met een houten ster licht blauw/hout kleur en 1 schuiver is een platte schuiver met een turquiose kleur glitter bol.

 

2) Is de '5 Stone' Turquoise Natuursteen met schuifsluiting.

De Turquiose Natuurstenen zijn ongelijkmatig en elke armband is daardoor anders, dit maakt het Uniek & Speels. samen met het bedeltje maakt het een prachtig sieraad. Het is gemaakt op Grijs Waxkoord met een schuifsluiting en past dus altijd. Geloof in Jezelf zal het je geven.

Turquoise kleur staat voor Zuivering, Bescherming, Geeft je innerlijke rust, helpt bij genezig, geeft je kalmte en inzicht. Bevordert je creativiteit.

 

3) Is een Facet glas kraal in de vorm ovaal met de afmeting 8mm in de kleur licht blauw 

 

Deze set maakt alle outfits zomers & vrolijk. Maakt je blij & laat jezelf en een ander glimlachen.

Doe je hem kado, dan kan ik er een kaartje bij doen met daarop jou tekst en kan die direct worden verzonden.

 

Wordt geleverd in een sieradendoosje met een kaartje

 

Uitverkocht

De Armband met Hamsa is de 'Geduld & Trouw' Armband uit de Happiness collectie. Turquoise Druppel Steen met een hangertje Hamsa, afgemaakt met zwarte glaskralen 6mm en twee turquoise natuurkraaltje van 4mm. Deze is in de set gecombineerd met een leren band 8mm die dubbel om de pols gedragen word. Aan deze armband zit nu een bijpassende schuiver van 12mm. Je kan er een extra schuiver bij kopen zodat je de armband altijd naar eigen smaak kan combineren met de kleding keus van die dag.

 

Het is een prachtige set die met zorg en liefde is uitgekozen en die je op alle manieren weer kan combineren en dragen. Mooi om voorjezelf of een ander kado te doen. Wordt geleverd met een mooi sieraden doosje.

Uitverkocht

De Set van juni 2020. Lekker zomers en altijd te dragen en te combineren. De 1ste is de kralen armband deze is gemaakt van Witte Howliet kralen 8mm  op elastiek met tussenkralen en een boeddha van gemaak DQ.

 

Witte howliet is wit van kleur met grijze aders. Het wordt vaak geverfd in blauw of turquoise. Witte howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn.

 

De 2de armband is een Cuoio leren Armband 8mm in de kleur licht grijs. De armband gaat dubbel om de pols en is van een mooie kwaliteit en kunnen gecombineerd worden met de 12mmschuivers. In deze set worden er twee bijgeleverd met een witte steen en een licht grijze steenmet een mandela en voorzien van een geschenkdoosje.

 

Is het een kadootje, geen probleem ik doe er een handgeschreven kaartje bij met de tekst naar wens. De tekst kan in het opmerkingen veld toegevoegd worden.

 

Wie is de gelukkige?


Uitverkocht

Deze set is een plaatje. De 1ste armband is standaard gemaakt op 18,5 cm (pols strak gemeten 17,5cm) en is te dragen van 16-18 cm pols. De armband is van Half edelsteen kralen rond 6mm Amazonite mat Light turquoise multicolour gemaakt en is geregen op elastiek. Alle natuurstenen en half edelstenen armbanden koop je voor het leven.

De 2de armband is een Cuoio leren Armband 8mm in de kleur voor Blue wing teal, zeer mooie kwaliteit leer voor de schuivers 12mm. Hiervan worden er twee bijgeleverd met een witte steen en een licht grijze steen waar Love in staat. 

Zo kan je mooie combinaties maken. De set wordt uiteraard mooie ingepakt en voorzien van een geschenkdoosje.

Is het een kadootje, geen probleem ik doe er een handgeschreven kaartje bij met de tekst naar wens. De tekst kan in het opmerkingen veld toegevoegd worden.

Wie is de gelukkige?

Wil je toch nog een maand-set die voorbij is? Laat het me weten!