Home » Maand-Set Actie

Maand Set Actie's

Hoe leuk!!! Elke maand een Actie Set zolang de voorraad strekt, hoe leuk is dat

De Armband met Hamsa is de 'Geduld & Trouw' Armband uit de Happiness collectie. Turquoise Druppel Steen met een hangertje Hamsa, afgemaakt met zwarte glaskralen 6mm en twee turquoise natuurkraaltje van 4mm. Deze is in de set gecombineerd met een leren band 8mm die dubbel om de pols gedragen word. Aan deze armband zit nu een bijpassende schuiver van 12mm. Je kan er een extra schuiver bij kopen zodat je de armband altijd naar eigen smaak kan combineren met de kleding keus van die dag.

 

Het is een prachtige set die met zorg en liefde is uitgekozen en die je op alle manieren weer kan combineren en dragen. Mooi om voorjezelf of een ander kado te doen. Wordt geleverd met een mooi sieraden doosje.

De Set van juni 2020. Lekker zomers en altijd te dragen en te combineren. De 1ste is de kralen armband deze is gemaakt van Witte Howliet kralen 8mm  op elastiek met tussenkralen en een boeddha van gemaak DQ.

 

Witte howliet is wit van kleur met grijze aders. Het wordt vaak geverfd in blauw of turquoise. Witte howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn.

 

De 2de armband is een Cuoio leren Armband 8mm in de kleur licht grijs. De armband gaat dubbel om de pols en is van een mooie kwaliteit en kunnen gecombineerd worden met de 12mmschuivers. In deze set worden er twee bijgeleverd met een witte steen en een licht grijze steenmet een mandela en voorzien van een geschenkdoosje.

 

Is het een kadootje, geen probleem ik doe er een handgeschreven kaartje bij met de tekst naar wens. De tekst kan in het opmerkingen veld toegevoegd worden.

 

Wie is de gelukkige?


Sale!

Deze set is een plaatje. De 1ste armband is standaard gemaakt op 18,5 cm (pols strak gemeten 17,5cm) en is te dragen van 16-18 cm pols. De armband is van Half edelsteen kralen rond 6mm Amazonite mat Light turquoise multicolour gemaakt en is geregen op elastiek. Alle natuurstenen en half edelstenen armbanden koop je voor het leven.

De 2de armband is een Cuoio leren Armband 8mm in de kleur voor Blue wing teal, zeer mooie kwaliteit leer voor de schuivers 12mm. Hiervan worden er twee bijgeleverd met een witte steen en een licht grijze steen waar Love in staat. 

Zo kan je mooie combinaties maken. De set wordt uiteraard mooie ingepakt en voorzien van een geschenkdoosje.

Is het een kadootje, geen probleem ik doe er een handgeschreven kaartje bij met de tekst naar wens. De tekst kan in het opmerkingen veld toegevoegd worden.

Wie is de gelukkige?