Home » Traktaties & Bedankjes

- Productie, Traktatie, Bedankjes -

voor Bedankjes en Trakaties en eventuele andere ideeën kan je terecht bij Creatief Tijssen. Er is een heleboel mogelijk. Bespreek wat je wens is en misschien komen we tot iets heel moois samen. 

Hierbij een aantal voorbeeldjes


Opdracht 50x Bedankjes Ballet

Deze opdracht gemaakt voor een Ballet Studio.

Armbandjes op Suéde koord Grijs, met een RVS Kraal als sluiting. Aan de Armband zit een groen/blauwe kraal met daarbij een Ibiza Kwastje Groen en een Ballet Bedel. Ze zitten in een Blauw papieren zakje met een bedank labeltje en afgemaakt met een mooie veer.

Bedankjes voor de Juffen en Hulp-Moeders die bij een Ballet voorstelling hebben geholpen. Zonder deze mensen was het niet mogelijk om een onvergetelijke dag te maken voor de Kinderen en natuurlijk de Ouders/Broers/Zussen/Opa's en Oma's die zijn geweest om te kijken.

Prijs is nader te bepalen.

Vragen en of wensen, dat kan, maak ze bespreekbaar.

Neem gerust contact op via info@creatieftijssen.nl

Traktatie in de Klas

Er mocht dit jaar een extraatje bij de trakatie van mijn dochter!

Het zijn naamsleutel hangers geworden voor iedereen in de klas met een geluks-Smilde.

Deze kan je natuurlijk voor van alles maken, een bedankje een hart onder iemands riem steken, verjaardag, onder de kerstboom er zijn veel momenten waarbij je zoiets kan doen, met elke tekst mogelijk.

Binnenkort zullen nog meer voorbeelden volgen van wat er mogelijk is. Ook zijn er een heleboel gelukspoppetje beschikbaar: de houten zoals we hem kennen, bruidspaar, klavertje vier, in het zilver, met een hartje ect...