Home » Gezicht & Gedachte » Biografie

- Biografie -


Mijn naam is Manon Tijssen!

Na lange tijd wil ik graag een nieuwe start maken met mijn website en heb hem omgezet naar een Webshop onder de naam Creatief Tijssen, een nieuw begin van mijn leven.

 

Ik ben 36 jaar, heb twee prachtige kinderen. Samen wonen wij heerlijk in het dorp Leimuiden. Dit dorp is lekker groen en rustig, maar wel van een aantal gemakken voorzien.

Als we drukte willen kunnen wij dit makkelijk opzoeken, we wonen tussen Amsterdam en Den Haag in. We vinden het heerlijk om lekker naar het bos te gaan, maar ook een drankje te drinken in de stad. Zo is de balans tussen Rust & Gezelligheid perfect en zeer belangrijk in mijn leven.

 

Ik ben opgegroeid in Zwolle. Hierna ben ik verhuist naar Den Haag en heb ik daar een Grafische vooropleiding gedaan op het Johan de Witt College in Scheveningen. Wat heb ik het daar naar mijn zin gehad. Helaas door omstandigheden ben ik niet verder gegaan met een vervolg opleiding. Er moest op mijn 17de al geld op de plank komen en ben ik gaan werken. Veel verschillende werkzaamheden gedaan binnen de overheid op ICT en Facilitair gebied. Tot voorkort heb ik 5 jaar een geweldige baan gedaan als Wagenparkbeheerder. Dit was naast de hobby's die ik al had een geweldige en leerzame tijd. Helaas is er binnen de organisatie enorm veel veranderd vanwege een grote reorganisatie en ben ik geplaats op een functie waar ik mijn passie niet kon uitvoeren. Hierdoor ben ik in een diep dal terecht gekomen en heb ik uiteindelijk na bijna twee jaar de knoop doorgehakt.

Ik ga voor mezelf beginnen. Mijn passie uitwerken en uitvoeren, met als gevolg hiervan een Webshop opstarten vanuit huis. Mijn doel is ooit mijn eigen winkel te hebben.

 

Door hier een jaar lang dag en nacht mee bezig te zijn geweest in 2017 was ik wel weer toe om een uitdaging er naast te hebben, zodat je ook weer geprikkeld word door de omgeving en de samenleving die gewoon doorgaat. In 2018 ben ik voor drie dagen begonnen met werken bij een baas en ook dit betreft een Webshop. Ik blijft mezelf prikkelen en motiveren tot mijn doel, die natuurlijk steeds bij wordt gesteld voor het leven te bereiken. Het allerbelangrijkste is Geluk, doen wat je hart je ingeeft. 

 

Ik hoop jullie op deze manier een klein stukje inzicht te hebben geven in mijn leven en waarom ik deze Webshop heb opgestart. We gaan ervoor! 

voor vragen of wensen, neem gerust contact op.

Lieve Groet, Manon

info@creatieftijssen.nl

 

 


KvK 67625746  //  BTW nr NL105182382B01 // NL11RABO0315205237